(Klicken Sie für die deutsche Sprache)
TE KOOP
a

OCCASIONS

Op de camping zijn regelmatig stacaravans of chalets te koop. Voor informatie kunt u bellen (06 53845571) of een email sturen: info@campingdewieden.nl

NIEUWE CHALETS

Camping De Wieden verkoopt (nieuwe!) ruime chalets. Deze zijn/worden geplaatst op de recente uitbreiding van de camping. Er zijn reeds zes verkochte chalets in gebruik (drie van het type Cottage en twee van het type Luna de Luxe). Scroll naar beneden voor de beschrijving en foto's. Binnenkort worden (of inmiddels zijn) drie nieuw showmodellen geplaatst. Op de foto hieronder is duidelijk de ruimte de wintervaste chalets zichtbaar.


Op de recente uitbreiding zijn inmiddels zes chalets gekocht, geplaatst en in gebruik
(op de foto zijn de eerste drie Cottage-chalets te zien).

De nieuwe chalets hebben een vaste water-, gas- en electra-aansluiting, zijn voorzien van CV (behalve type Spirit) en zijn wintervast geïsoleerd. En uiteraard hebben alle chalets een vaste ligplaats voor de boot. De plaatsen waarop de chalets worden geplaatst zijn 16.00 x 12.00 m.

Het jaarlijkse stageld bedroeg voor 2014 € 3.167,- (incl. electra 250 Kw/u en water 8 Kub. en incl. ligplaats voor de boot). Het stageld wordt jaarlijks geïndexeerd.

Voor slechts € 44.950,- incl. vervoer, plaatsing en aansluiting (!) koopt u bij ons de Luna DeLuxe (naar beneden scrollen voor informatie en foto's). Alleen voor dit type geldt dat u uw boot, camper, toer- of stacaravan kunt inruilen. Kom kijken naar het op onze camping geplaatste model (inmiddels verkocht).

 

Chalet Luna DeLuxe

Gritter Stacaravans uit Geesbrug bouwt o.a. chalets van het type Luna DeLuxe van 10.50 x 4.10 m. excl. berging. Incl. de aangebouwde berging is de (totale) lengte 12.50 m. De basisprijs van het op onze camping geplaatste showmodel is € 44.950,- (incl. vervoer en plaatsing!). Het chalet heeft een inpandige berging met CV (het antracietgrijze gedeelte op de foto). Dit showmodel is verkocht en wordt bewoond (scroll naar beneden voor enkele foto's). Een nieuw showmodel is inmiddels geplaatst!


Afgebouwd bij de dealer


Het eerder op onze camping geplaatste en inmiddels verkochte showmodel

Bovenstaand showmodel is inmiddels bewoond. Het is leuk om te zien hoe zo'n showmodel er uit ziet als na de aankoop de nieuwe eigenaar ook de rest van de ruimte (naar eigen idee) heeft ingericht. Zie de foto hieronder.


Met een terras, tuinafscheiding en bestrating ziet het er niet meer uit als een
showmodel!

Er is inmiddels (voorjaar 2014) weer een nieuw showmodel van de Luna de Luxe geplaatst (inmiddels ook verkocht!). De situering ziet u op de foto hieronder.


Situering van het nieuwe - inmiddels verkochte - showmodel Luna de Luxe op de
camping


Zicht op het "chalet-pad" met aan het einde het nieuwe (ook verkochte) showmodel
en daarvoor het inmiddels bewoonde eerste showmodel.


Indeling en maten


Het woongedeelte . . .


De keuken . . .


De slaapkamer . . .


De badkamer met ruime douche . . .


De logeerkamer . . .

Chalet type Cottage

Kwaliteitsbouwer Duntep uit Staphorst bouwt hiervoor chalets van het type Cottage van 11.00 x 4.20 m. De buitenkant van de chalets is gelijk maar van binnen kan met de wensen van de koper rekening worden gehouden. De basisprijs van de reeds geplaatste chalets is ca. € 53.000,- (excl. extra's en plaatsingskosten). Eigen indeling en vele extra's mogelijk!


Een afgebouwd chalet van het type Cottage wacht op het terrein van Duntep op
transport en plaatsing.


Indeling type Cottage

Beschrijving type Cottage
De Duntep Cottage Chalets zijn uitgevoerd met Polythuil dakpanel elementen; goten; vloerbalken h.o.h. 40 cm; vaste luiken; dubbele beglazing; mineraalwol isolatie in dak, bodem en wanden; buitenbekleding Canexel; de buitenwanden standaard voorzien van een extra isolatie en hebben daardoor een wanddikte van 130 mm; de binnenwanden zijn behangen.
Het interieur van de Cottage modellen is uitgevoerd met:
Keuken met geïntegreerde koelkast, kookplaat en afzuigkap; toilet; wastafel met luxe badmeubel en éénhandle mengkranen; douche met hoek instap; gordijnen; vloerbedekking; verlichting en spots; bedden en kasten.
De reeds geplaatste Cottage types zijn standaard voorzien van een centrale radiatorverwarming met combi-ketel.

Chalet type Spirit

Een andere mogelijkheid is een chalet van het type Spirit, ook van kwaliteitsbouwer Duntep. Uiterlijk lijkt de Spirit op de Cottage. De basisprijs ligt echter beduidend lager, n.l. ca. € 35.000,-. Uiteraard ook hier weer vele mogelijkheden voor een eigen indeling en vele extra's!


Een afgebouwd chalet van het type Spirit


Indeling type Spirit.


Interieur van het type Spirit.

Beschrijving type Spirit
De Duntep Spirit types hebben een puntdak met stalen dakpanplaten, goten, vloerbalken h.o.h 40 cm, Novicell buitenbekleding, witte kunststof kozijnen met dubbelglas, mineraalwol isolatie rondom. Interieur voorzien van keuken met kookplaat en plaats voor een koelkast, afzuigkap en keukengeiser, gordijnen, vinyl-vloerbedekking, bedden en kasten, douche met hoekinstap, toilet, éénhandle mengkranen, wastafel met planchet, ventilator in badkamer; Agnes wandpanelen.

Foto's van reeds geplaatste chalets (van voor de plaatsing van de twee Luna DeLuxe chalets)

Hieronder enkele foto's die gemaakt zijn voordat de twee Luna de Luxe chalets werden geplaatst. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie óf om de reeds aanwezige chalets met hun situering te komen bekijken.


Enkele van de chalets die reeds bewoond zijn met rechts daarvan de nog vrije
plaatsen. De foto is genomen vanaf het gebied waarop de chalets uitkijken.


Nogmaals de ruimte voor nieuwe chalets (achter de sloot). Ook deze foto is
genomen vanaf het gebied waarop de chalets uitkijken.


Rechts naast de reeds bewoonde chalets is de ruimte voor nieuwe chalets
(inmiddels zijn ook twee Luna de Luxe chalets geplaatst, niet zichtbaar
op deze foto). En ook deze foto is genomen vanaf het gebied waarop
de chalets uitkijken.


Zicht op de voorkant van enkele reeds bewoonde chalets. Rechts van de foto ligt
het gebied van Natuurmonumenten.


Zwanen (en ook eenden) komen op bezoek . . .


Het uitzicht vanuit de chalets is open gebied van Natuurmonumenten en wordt niet
bebouwd! In het voorjaar wordt u begroet door de grutto's, wulpen, kieviten en nog
meer weidevogels. .


De nieuwe chalets zijn wintervast dus u kunt er ook 's winters even tussenuit.
Bijvoorbeeld om te genieten van de fraaie omgeving in wintertooi . . .
(Op de foto de Arembergergracht "schaatsklaar")


Met reeën in uw winterse "voortuin" . . .


Of op een vroege zomerochtend . . .